Wensen & eisen, techniek en logistiek
Reisinformatie
Algemene voorwaarden
Press
Wensen & eisen, techniek en logistiek
1. Device

Ik maak altijd gebruik van mijn eigen Apple Mac Book Pro. Ik presenteer dus nooit vanaf een andere computer. Dit vanwege veelvuldig gebruik van video’s die op mijn Apple zijn gedownload.

2. Locatie device

Belangrijk is dat mijn Apple voor me staat op de plek waar ik loop en presenteer, liefst op kleine (sta)tafel (dus niet ergens achteraf bij techniek of aan de zijkant van de bühne op een katheder).

3. Kabels

Naar de plek waar mijn Mac Book Pro staat moet een VGA of HDMI kabel, een geluidskabel en stroom gelegd worden. Indien mogelijk afgedekt met tape om struikelpartijen te voorkomen. Het is verstandig om naast een HDMI-kabel altijd een VGA-kabel als backup aan te leggen. Soms levert HDMI problemen op met geluid of intervenieert het met de presenter of andere hard- en software op de Apple.

4. Eigen adapters mee

Ik neem zelf Apple adapters mee voor aansluiting op de beamer/projector via VGA of HDMI (of draadloos via Apple TV).

5. Formaat presentaties

Standaard zijn mijn presentaties in 16:9 formaat. 4:3 of 16:10 is ook mogelijk, mits minimaal één week voor de bijeenkomst per e-mail opgegeven.

6. Voorkeur projectiescherm

De voorkeur gaat uit naar een projectiescherm in 16:9 formaat (BxH in cm), bijvoorbeeld 4 bij 2,50 meter.

7 Microfoon

Als microfoon werken we met een headset (liefst bevestigd achter twee oren) in plaats van een revermicrofoon (enig alternatief). Handmicrofoons zijn uitsluitend handig in het publiek en voor Ron Brandsteder of Henny Huisman. Interactie met een groot publiek werkt fijn met 1 of meerdere catchbox(en). U dient deze zelf te regelen.

8. Drinken

Een fles of karaf water met een glas is belangrijk en voorkomt een droge mond en stemproblemen.

9. StemBUZZ

Als er voor deze werkvorm is gekozen, dan dient opdrachtgever er voor te zorgen dat op locatie WIFI aanwezig is en bijvoorkeur dat ook 3G en 4G goed werken (krachtig signaal). stemBUZZ is de enige werkvorm waarbij toegang tot Internet nodig is.

Reisinformatie

Ik woon en werk in Amsterdam en vlieg meestal via Schiphol Amsterdam. Voor optredens in Nederland en België worden alleen de kilometers vanaf Amsterdam berekend, de overige reis- en verblijfskosten zijn voor mijn rekening, tenzij anders overeengekomen.
Ik probeer er altijd naar te streven om 30 minuten voor de aanvang van jouw evenement aanwezig te zijn.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vind je hier.

Press

Voor alle persgereralteerde informatie verwijs ik je graag naar de media- en perspagina.

Voor interviews en alle andere PR & marketing-gerelateerde vragen, mail je naar Laurien@speakersforgood.com

Veelgestelde vragen

Kunt u uw antwoord niet vinden? Bel ons dan op +31 (0)20 854 55 22 of stuur een email naar info@speakersforgood.com

Menu