Impactverhaal Hans van Zoggel

Ruud behoort tot de meest inspirerende sprekers die ik aan het werk heb gezien en is zonder twijfel van hetzelfde kaliber als Matthieu Weggeman en…

Ik kende Ruud niet en had me vooraf niks voorgesteld van zijn presentatie bij SLIMFIT over de toekomst van het onderwijs. Vooraf was Matthieu Weggeman voor mij het absolute hoogtepunt in gastsprekers(onderwijs)land. 
Data analyseren en combineren met humor, briljant! Nu ik ook Ruud in actie heb gezien en gehoord evenaart hij topsprekers en inspirators als Matthieu Weggeman, Seth Godin, Anthony Robins….

De impact

Je elke dag niet de wat of hoe maar “De waarom vraag” stellen is een advies die ik zeker heb meegenomen. Zijn vraag “What if I go to sleep, and I don’t wake up” is confronterend, net zoals zijn motto ” wanneer heb ik voor de laatste keer iets voor de eerste keer in mijn leven gedaan”? Waarom ga je elke dag naar je werk? Denk en handel vanuit het morele besef en passie en niet omdat het moet. Dit wil ik mijn team ook zeker meegeven.

Nieuwsbrief: ga je mee op expeditie?

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief “Expedition 21” over de kolderieke reis door de 21e eeuw. Met inspirerende artikelen, knetterende podcasts en vlijmscherpe columns over mens, onmens, over het doel én de bedoeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu