Ruud Veltenaar: 5 redenen om samen te werken

Omdat jouw event erg belangrijk is

De bedoeling – Impact

Elk event is een unieke kans om mensen en organisaties te inspireren en iets mee te geven. Een unieke belevenis en ervaring, waar maanden later nog over wordt nagedacht en gesproken. Iets dat positief bijdraagt, in het werk en in het leven. En aan een wereld waarnaar we verlangen.

Daarom is jouw event erg belangrijk. Natuur voor jou en voor je gasten. Maar zeker ook voor mij!

Geheim van impact

Mijn inspirimenten zijn leerzaam en informatief en leiden tot heldere inzichten over onze kolderieke wereld. De inhoud en actualiteit staan altijd centraal. Maar als geboren verhalenverteller weet ik mensen ook in het hoofd en hart te raken. Met humor als instrument voor ontspanning, zodat mensen zich openstellen voor nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen.

Zo creëer ik impact en een positieve, inspirerende belevenis onder deelnemers. Altijd. Overal.

Medicijn tegen bias

Ik vertel geen verhalen die mensen graag horen, maar deel inzichten en kennis die men zou moeten weten.
Mijn inspirimenten gaan dus nooit over de waan van de dag en ik duid zelden het sensationele nieuws.

Wel richt ik mij op de fundamentele ontwikkelingen in onze maatschappij en samenleving. Het weer van morgen is dus irrelevant, als het over klimaat moet gaan.

Naast nepnieuws bestrijd ik stereotypen, vooroordelen en angstzaaierij. Een flinke dosis scepsis en realisme opent een blik op onszelf en de omstandigheden waarin we leven.

Daarmee verschaf ik een dieper inzicht in hoe onze kolderieke wereld werkt. Hoe we denken, doen en laten. Waar onze belemmerende overtuigingen schuilen en hoe we deze kunnen loslaten. In eigen belang alsmede in het belang van het collectief.

Vertaald naar praktijk

Ik bied duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Mijn aanpak is simpel en beproefd.

Het creëren van een open mind richt zich op bewustzijn. Een heldere reflectie op de feiten.

Met het creëren van een open hart ontstaan er een collectief verlangen naar een gemeenschappelijk doel. Een stip op de horizon met een flinke ambitie in verlangenverstrengeling.

Uit een open mind en open hart ontstaat een open wil. De intrinsieke motivatie om het in de praktijk te brengen. De bedoeling vervullen via de realisatie van doelen. Vandaag ietsje beter dan gisteren. Morgen een stapje verder dan vandaag.

En dat vertaald naar de praktijk van vandaag. In het leven en het werk. Of naar de overheid, jouw sector of organisatie. En naar de samenleving, Naar Ik, wij samen met zij.

Mega interactief

Mijn inspirimenten staan altijd bol van de interactie. Vraag mij tijdens mijn verhaal gerust ‘het hemd van het lijf’.  Hoe kritischer de vragen hoe leuker het debat.

Afhankelijk van duur en doel, gebruik ik diverse interactieve werkvormen. Via stemBUZZ peil ik meningen van de zaal en gaan we daarover in debat. MentQUIZZ integreert een leuk competitie-element in mijn verhaal, met mijn bestseller als prijs voor de winnaars van de quiz.

Vaak hilarisch, met verrassende kwinkslagen. Een unieke combinatie van inhoud, ontspanning en impact.

One More Thing – Why me?

Unieke combinatie
van ervaring

Afgelopen decennia heb ik veel bedrijven mogen leiden. Start-ups en MKB. Groot en soms beursgenoteerd. Als pionier en serieel ondernemer heb ik aan de wieg gestaan van bekende bedrijven. En als impact investor heb ik miljarden van rijke families mogen investeren in honderden bedrijven en projecten. Op bijna alle continenten.

Echt, ik weet waar ik over praat. Mijn verhalen zijn getoetst en in de praktijk gebracht.

Doing good,
Walk the talk

Het gaat niet om wat je vindt of zegt, maar om wat je doet.
Elke maand doneer ik een vast percentage van mijn omzet als spreker aan grass-root organisaties en via KIVA aan ondernemers in landen in ontwikkeling. Voor elke tien boeken die ik verkoop, wordt een boom geplant.

Op deze manier draag ik concreet en aantoonbaar bij aan een meer inclusieve samenleving en duurzame leefomgeving.

Mijn reputatie
is onbetaalbaar

Met ruim 200 inspirimenten per jaar behoor ik tot de meest gevraagde sprekers in de markt

Hoge beoordelingen en warme, vaak onroerende reacties maken mij een beste spreker vóór de wereld. Check zelf de:

> TESTIMONIALS DEELNEMERS
> BEOORDELINSSTATISTIEKEN

Voor mij is mijn reputatie echt onbetaalbaar.

Altijd impact

Beste vóór de wereld

Voor elk inspiriment

Zes principes

Opmaat naar impact en hoge beoordelingen op basis van zes principes die altijd centraal staan.

Voor elke deelnemer

Uniek naslagwerk

Na afloop van het event kan elke deelnemer een uniek naslagwerk downloaden voor blijvende inspiratie.

Voor jou

Impactvol event

Waarom kiezen opdrachtgevers voor mij en komen ze telkens weer terug?

Menu